Eiwitfabriek: uithangbord van de voedseltransitie
  • Agri&Food
  • Innoveren

Eiwitfabriek: uithangbord van de voedseltransitie

Eiwitfabriek: uithangbord van de voedseltransitie

Een nieuwe fabriek die eiwitten produceert uit verschillende gewassen. Dat is uniek in de wereld en Noord-Nederland bouwt er één. Een culminatie van innovatie is het, die als internationaal voorbeeld kan dienen. De broodnodige voedseltransitie die we voor de boeg hebben, moet in alle windstreken worden ingezet. Tijdens dit webinar laat business developer Joep de Vries zien welke uitdagingen én mooie kansen dat oplevert.

Eiwitfabriek: uithangbord van de voedseltransitie

Joep de Vries, business developer bij de NOM, neemt je mee in de eiwittransitie. Tijdens zijn webinar legt hij uit wat de uitdagingen en kansen zijn, wat in zijn ogen de voeding van de toekomst is. Met de eiwitfabriek als zichtbaar baken van de toekomst. Belangrijkste vraag daarbij is: wat kun je zelf doen en wat levert het je op?

Je kunt het webinar op YouTube terugkijken. Ook schreven we een korte samenvatting over het webinar. Die vind je terug in dit artikel.