In de negende aflevering van NOM Talks zijn Geert Lindenhols, eigenaar GeertsBest en Jeanine Hiemstra, Manager Marketing & Innovatie bij Ambachtelijke slager Van der Zee en Distrivers te gast. Ze gaan in discussie met Wim A,B. en Rob Drees van de NOM over de voedseltransitie.
Welke ontwikkelingen zijn er op dit moment gaande in de voedingsmiddelenindustrie, waar staan we in de eiwittransitie en hoe vertaalt zich dat naar de productie en de nieuwe marktkansen voor de talrijke noordelijke voedingsmiddelenbedrijven.
In de rubriek vertelt Prof. Dr. Paul de Vos, hoogleraar Immunologie, Endocrinologie & Metabolisme UMCG en Programmadirecteur Gezonde Voeding binnen het project FASCINATING, over het project.
De podcast is ook beschikbaar op de volgende kanalen:
Lees ook het artikel ‘Fascinating creëert in Noord-Nederland landbouwsector van de toekomst‘.
Deze cookies zorgen ervoor dat deze website naar behoren functioneert. Ook houden we met deze cookies anoniem website statistieken bij. Omdat deze cookies strikt noodzakelijk zijn, kunt u ze niet weigeren zonder de werking van de website te beïnvloeden. U kunt deze cookies blokkeren of verwijderen door uw browserinstellingen te wijzigen, zoals beschreven in ons privacy statement.
Deze cookies verzamelen informatie die wordt gebruikt om ons te helpen begrijpen hoe onze website wordt gebruikt of hoe effectief onze marketingcampagnes zijn. Ook helpen deze cookies ons om deze website aan te passen en zo uw gebruikservaring te kunnen verbeteren.
Met deze cookies kan uw surfgedrag worden gemonitord door advertentienetwerken waardoor we advertenties kunnen tonen op basis van uw interesses en surfgedrag. Ook voeren deze cookies functies uit waarmee onder andere wordt voorkomen dat dezelfde advertentie voortdurend verschijnt.